Wednesday, August 17, 2011

Wordless Wednesday #10 Lembab


28 comments:

Bluewendy said...

lembap...=.="

Wawa Zolkepli said...

kasi jerung makan pn jerung tanak.

alif haris said...

hehehe .. gary :D

fatin syahirah :) said...

gary :P hahaha

takyah nak padam tulisan. maxis broadband enn tu ? HAHA

aiEz said...

heh,realiti...guna YES pulak,utng laju..wlupun amek pakej murah..:)

i am S!L4H.. said...

mode = siput

bole?? haha

sergeant keroro said...

meow~~ hehe :P

Dzarief Zuhdi said...

angkt unifi ja.. msyukk..

nanad said...

biar lambat asal selamat..:P

Efa said...

sesuai..=D

Tasha said...

keh3...

sngt la betol =.=

Ezay Hadry said...

Gary laju tau..hehe

Panggil aku Han said...

aiyaakk..gary pn terlibat..hahah

kisah gadis stay up late said...

tukar2,xyah brokband lagi dh..haha :D

Afikah Aziz said...

pki streamyx jelah senang,eh diriku jua guna broadband yg lembap hik3x :P

Miz Novexx said...

samalah nasib kita, ke'lembab'annya tu macam lembu ragut rumput
(^__^)V

kiera'sakura said...

time die lembab tue mmg rasa nk marah... hihihi

Mekz's! said...

Gary boleh jd laju jugak tau...hehe

My Name is Mar said...

LIKE!
Ho-ho-ho!

miss ct said...

Assalamualaikum..
bersyukur ya.. ada insan lain tidak mempunyai kemudahan internet seperti anda.. sabar ya..itu ujian...

nini syuffina jalil said...

eh gmbr pertama awak mcm wifi rumah saya lah ;p

lajuuu jek ;)

HAHA ;D

Lea IsNaw! said...

asal lembap..siput
asal lembap..siput

kesian siput selalu jadi mangsa

keh3

Faraa Eiman's said...

celcom pun same =='

IMANSHAH said...

gua pakai WIFI free je bro

Mimie. said...

msti lembab.hehehe :P

umUMRA said...

terlebih guna kuota kot..:)

tia @ Ini Kisah Tia said...

hahaaa . dah sudah keluo pulak si gary ..

Anonymous said...

bukan pasal nak syukur or x.. kalo saudara sakit demam, ader buat donno xnak makan ubat sebab syukur masih boleh lihat, xmcam org yang buta? soal syukur xwujud sebab kita bayar, dan mereka janji nak bagi perkhidmatan setara dgn nilai yang dikenakan.. kalo lembab, mesti lar org marah, sebab bukan percuma. nie bukan tenet percuma mcam kat mekdi or kfsi.. nie hak pengguna. kalo xtahu, jgn pandai2 nak bercakap..
anyway, tenet kat mesia mmg lembab. xnak begerak maju seiring dgn pembangunan negara. Kata nak jadik negara maju, serba serbi nak jadi E-itu, E-ini.. xkan provider tenet masih xboleh nak support keperluan rakyat negara ini? Tenet sudah menjadi keperluan, bukan kehendak lagi... Asal Magrib dan keatas je, tenet jadik lembab macam siput. Kalo xboleh nak provide service yang baik, lebih baek bagi peluang pada yang laen... contoh, lepas org kuning masuk pasaran, baru lar org biru dan hijau mula turunkan harga panggilan/sim kad.. kalo x, haram nak dpt panggilan semurah rm0.10/minit (flat semua nombor) mcm skrg.. bayor lar rm0.60 or rm2.80 (negeri bukan sebelahan).. Dalam hal nie, kena ucapkan terima kasih tidak terhingga kepada budak kuning..:-)
P/s: biler lar ste*myx nak ada pesaing.. xmoh lar asik jadik macam as*ro je.. huhuhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk.org/ping

Copyright (c) Guitar Burok Since Januari 2011 by Abu Huzaifah