Friday, August 12, 2011

Otomen Karut

P/S : Itulah kelemahan otomen karut.. kucing =..="

32 comments:

Alya EsprĂ©zzo™ said...

hahahahahhahahahaha..meowwww meowww!!

Ayeem Jemain said...

haha kucing besar raksasa?

saya cello191 said...

otomen takut kucing..haha
^____^

Anif Abdullah| AA said...

hahahak.. penakut kuceng rupanye!!!

sergeant keroro said...

hahaha XD

h A n Y S said...

otomen tu mewakili dri sndri lah tu ye?hahaha

alif haris said...

hahaha .. otromen punya gagah cmtu pn takot kucing ?hehehe

tia @ Ini Kisah Tia said...

hahaa . comel je otromen tu . dah lama Tia tak singgah sini . rindu nak tengok katun dekat sini . hehe ..

haslinda said...

otomen ni alergi dgn kucing kot. hahaha...

umUMRA said...

uit..otomen ke yg tkot kuceng or yg lukis otomen ni..hihih

Lea IsNaw! said...

hehehehe
nape x fire je kucing tu

Bluewendy said...

otomen penakut kucing!! hehee

Nurmaisarah Ismail said...

Apa lah otomen ni! Meow :)

Dzarief Zuhdi said...

hahaha.. atromen kecut..

Bob Merley said...

ade tak otoromen yg takut lipas?

peachippo said...

hahhahah...teruk nye kelamahan otromen ni...ngeh3:P

nunama said...

hahahaha. boleh dibukukan la komik2 ni. kelakar! :D

anak sedara saya kata, ahad ni ada cite ultraman mebius & ultraman brothers kat astro ceria. Silalah tgk kalau nak. :)

Umi Asura Sanusi said...

bile otomen tu takut kucing nampak mcm pondan plk..haha

vampire's lovex said...

hahaha... otomen ni umur bape takut kucing...

Tasha said...

haha...ade org mmg tkut haiwan berbulu

kaizen said...

ok dah taw kelemahan otomen.... hahahaha

*kalau nak DUIT RAYE datang la blog sbb tgh buat kontess tu...

aiEz said...

erk,takut kuceig meh?euww..xmacho betol otomen camni,hahaha...

aLyA_syGS said...

hahaha....lucu plus comel...

Panggil aku Han said...

hahahha tak boleh blah takut kucing comel mcm tu...

Aujinz said...

Keh keh keh..
teringat plak aku kat member aku yg takut kucing..koh koh koh

Ain Zulaikha said...

hahahhahah kucing otomen takut yekkkk hahahahhaha!

Rtp Farra Arisha said...

muaaaaaaahhahahaha. satu geng dgn arisha..i'm coward with cat!! ;)

fyy mokhtar said...

yeayyyyyyyyyyyy dia buat otomen :D

Mekz's! said...

okayh...ini lawak!! :)

alif ismail said...

xpenah tahu plak wujudnya otromen karut!!!!

abu ni mengarut tol lah!!! hahahah!!!

kiera'sakura said...

hahahaha... mengong pnye otromen... tue msti spesies tkt bulu2... hahahaha :p

syarifahsidrus said...

kucing pun takot..boleh resign la cik otomen..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk.org/ping

Copyright (c) Guitar Burok Since Januari 2011 by Abu Huzaifah