Wednesday, August 10, 2011

Wordless Wednesday #9 wrong way


26 comments:

vampire's lovex said...

pehhh menempah maut nama nya ni...

vampire's lovex said...

yeay !! fes...haha

Umi Asura Sanusi said...

memang wrong way lah!!!

sergeant keroro said...

kat bawah tu hogwarts, HAHA

peachippo said...

huh!!!!!!!
aaaaaaa,,jgan..giler lahh..rase nak terjun kot tingkap je..erk?!

fiq. said...

errrkk, yg paling depan dah 'selamat' dah,,

Bluewendy said...

naya cam nih, cepat2 pnggil superman !

Panggil aku Han said...

ada maksud yang tersirat :)

nini syuffina jalil said...

"Ya Allah, sesungguhnya aku sangat mengharapkan pertolongan dari mu"

diri masih tak sanggup menghadapi ini semua, #insafdanmuhasabah

thanks !

kiera'sakura said...

ayoooo takutnye

diana said...

uih!!yang belakang sempat lagi kalau nak bertaubat ke...

e k i n said...

Haha, patot buat roadblock awal2.

|| A Lady Named .. Yantiey || said...

parah la kalau ada dlm tren ni

Followed ,
#555

Keep In Touch!

Aujinz said...

mana kepala keretapinya?..

nurAMALLINA said...

mak oiiiHhh!

Alya Esprézzo said...

errr..seramnyaa tgk gambar niee! ada org plakkk dlm tu, haihhh..

adwafarahin said...

aigooo slh jlnla plak -___-

Hans said...

nih gambar betul ke edit
cuak gila aku tgok

Anif Abdullah| AA said...

fuh!! ketaq lutut kalau cmnii..huhu

Afikah Aziz said...

cuak je tgk gmbr ni huhu

Lea IsNaw! said...

final destination?

alif haris said...

perghh sram siot .. kalau aku aku dah terjun dah haha

Shamsuddin Amin said...

btul2 wrong way... haha

yad'z said...

maksud tersirat disebalik gambar.. =)

aiEz said...

erk,biar btol?editkn?

kaizen said...

haaa??? bior btol...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk.org/ping

Copyright (c) Guitar Burok Since Januari 2011 by Abu Huzaifah