Tuesday, August 23, 2011

Adegan Melampau Kucing

P/S : begitu lah ceritanya... :)

KOLEKSI KARTUN

31 comments:

aku_insan said...

sy bukan takut tapi sy geli nak pgang kucing...hahaha...tambah2 dy dok menggesel kat kaki.....;)

alif haris said...

hahaha die lapar sangat tu :D

Bluewendy said...

hahaha...bila2 bagi skit okok tuh klu die mintak..hehehe

Cik Bell said...

kucing tu nak bgtaw..pose2 mana boleh isap rokok.hahaha..

Tasha said...

pdn muke,kucin pun tak suke tau org isap rokok..:P

Anif Abdullah| AA said...
This comment has been removed by the author.
Pn. Sheila said...

kucing marah tu sbb tak puasa.... hehehe

Anif Abdullah| AA said...

hahahak.. terdesak betul kuceng nih,p la cari kan dia suami.. :p

sergeant keroro said...

haha, kadang-kadang memang camtu XD

kaizen said...

kah3... tu la len kali standby frikis dlm poket...

nsdahlia said...

kucing tu mula2 tegur cara baik, gesel2 kat kaki. pastu, dah lama2, ngap! sp soh degil merokok time bulan pose, ingat kenyang ke??

Afikah Aziz said...

kucing xsuke org isap rokok la tu hak3x..mula2 tegur cara elok siap gesel2 lg last2 ngap terus erk keh3x sian :P

blog-tips-kurus said...

apsal ntah, kaum kucing memang suka nyendeng kat kaki. kalau tak layan, depa gigit. ntah apa-apa.. ;)

diana said...

kucing lapar la tu..
hehehh..
kaki kamu bau ikan kot..:p

Mekz's! said...

klaka la xpasal pasal...sian sian! hihihihi

Alya EsprĂ©zzo™ said...

hahahahahahaha..selalu kena ke? :P

Fara E's said...

haha , kaki pon sodappp ;p

Lea IsNaw! said...

kucing nak pesan bulan pose xleh merokok

Aujinz said...

kucing tue lapo tue.. dia puasa.. hahahhaha

kiera'sakura said...

seriau nk dkt dgn kucing... huhuhu

aiEz said...

kucing ak kategori camni la..suka gigit orang,heh...

snOw sakura said...

biasalah kucing pn nk perhatian mcm manusia gak.. hehe, cute je kartun ni.. =)

Efa said...

and this is one the reason kenapa saya takot kucing...hehehe.. walaupun ni katun je kan..=p

umUMRA said...

kuceng tu gigit la sbb tak bg rokok kt dia sebatang..hihi

Shamsuddin Amin said...

hahaha...
sape suruh kerek... =P

ir prof dr alia rosli said...

hahhaahaha, siannnnnnnnnnnnnnn































kat kucing tue

Terbang Bersamaku said...

kucing tue tak suka bau asap rokok lah, sbb tue dia gigit..ehhehe...
Btw, kucing saya pun suka gigit sy jugak kalau dia dah lama tak dpt makan ayam goreng...! huhuhu..

Ezay Hadry said...

haha agak2 tak puasa kot sbb tu kucing geget..mule2 ingat ke kucing kencing kt kaki tu..

Brilliant Marjan said...

setuju dgn cik bell..kucing tu nak tegur..tp sy rimas bila kucing gesel2..

nurAMALLINA said...

hahah tapi saya tak kisah kucing gigit saya

Fathiah Hamim said...

dia suruh jangan merokok! =P especially depan dia. =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk.org/ping

Copyright (c) Guitar Burok Since Januari 2011 by Abu Huzaifah