Monday, July 18, 2011

Tanah Tumpahnya Darahku

Telah sedia maklum, perlawanan persahabatan antara pasukan bola sepak negara dengan 3 kelab gergasi eropah Arsenal, Liverpool, dan Chelsea.

Review :-
Malaysia vs Arsenal 0-4
Malaysia vs Liverpool 3-6
Malaysia vs Chelsea 3-0 <<< ok aku tipu.. belum lagi..hikhik

Kelab eropah yang aku minat ialah Liverpool.. tapi.. aku sokong Malaysia.. so kepada haters, Jangan cari salah saje, tidak kira menang atau kalah, kita tetap sokong. Harimau Malaya telah buat yang terbaik, mereka tunjukkan semangat mereka bermain, tahniah Harimau Malaya... sebagai satu latihan untuk menentang Singapura nanti. KASI SUPPORT!!!!

P/S : Safee Sali hehe.. hebat..

18 comments:

Afikah Aziz said...

yes sokong harimau malaya gk hehe..

diana said...

mesti lah sokong negara sendiri..kan...

nini syuffina jalil said...

congrates malaysia ;)

kira hebatlah sumbat 3 gol masa lawan liverpool tu

heee;D

kiera'sakura said...

i lebiyu larh harimau malaya... :D

Shuk_ArChie said...

Malaysia kalah dgn liverpool bermaruah... jaringan gol yg cantik! Malaysia boleh!

TYNTHA LANA said...

urm..tak kisah menang ke kalah..yang penting, lana tak mencarut cam haters,hahahaha

ABU said...

rraagggumm!! blh sajoh kalau malaysia..:D

nurAMALLINA said...

abu2, saya ade baju warna biru tu. haha

nawal addina said...

err .. bola . no komen :)

Fyqa said...

syg hrimau malaya !


;)

::blog anak jawer:: said...

go malaysia..he3

Hafizi Sakan said...

performance malaysia mmg cun!!..wlaupun kalah..go2! malaysia

vampire's lovex said...

aku sokong malaysia..sebab club2 luar aku kenal MU je hahahah

Efa said...

Malaysia sentiasa di hati...tapi minat arsenal gak...boleh la kan..=D

meaw said...

not fair la rakyat malaysia sokong chelsea,macam tak puas hatikan,mana semangat patriotik dorang,huhu...

alif haris said...

cuba contohi peminat dan penyokokng kelab eropah sane .. penyokokng dorang setia ..
jgn duk mengutuk je bila kalah .. support sikit kan

alif ismail said...

wa...semart r gambar katun ni...

semakin hari semakin cun...

bagus2!!!

sergeant keroro said...

hehe, aku fan chelsea.

still sokong malaysia. XD

p/s : tapi harimau muda, macam xde harapan. bukan ape, kenyataan.

kita tengok camne nanti.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk.org/ping

Copyright (c) Guitar Burok Since Januari 2011 by Abu Huzaifah