Saturday, July 9, 2011

Rumah Pelik Yang Mengancam Nyawa


Sumber asal >> crystalinks

notaHATI : aduhai... hikhik... siapa berani??

22 comments:

fiQ'Ra said...

semattt... tapi sgt2 bahaya~ jum tlg komen entry ni..tq;)

jom klik cni & komen erh ;)

sergeant keroro said...

rumah last sekali aku berani, haha XD

alif ismail said...

ish...betol ke wujud rumah2 ni???
mcm susah nak pecaye je..

wow...dah tukar background theme!!!
cun2!!!

Lukisan Anak Perempuan said...

Bagus tuch buat referensi kalo mau bikin rumah, bikin rumah dibawah jembatan aja apa ya???

beLLa said...

mak aih. smart memang smart, tapi safety kena jaga jugak ;p

Bluewendy said...

rumah pertama sgt chantek! nak duk lah kat situ..cam bes jek..kih3..:P

Jahidih Saili said...

last tu kt yaman kan..
rumah2 ni mmg agak pelik tp menakjubkan org lain..

alif haris said...

weyh aku nk beli rumah yg fes tu .. hahaha
nice gile !!

Alya Esprézzo said...

wahhhhhhhhhhhhh blog ada perubahan! ekekeke..ermm umah yg kat ais tu tak leh blaah, cairr kang baru taaau

Miscellaneous Smiles said...

saya berani..hehee~

GaRy™ said...

hahahaha... ruma ais batu tuh sangat kool okeh!! XD

Shamsuddin Amin said...

betul ke, edit ni...???

ABU said...

er..betul keni..aku pun nak jugak..hahaha

Arpiiz said...

haha, kalau lah betul2 ada..^^

Shuk_ArChie said...

Rumah yang pertama tu sangat artistik! yang ais tu pon... XD eeerrr yg last tu mcm tak bahaya pon ;)

Hans said...

nih diorang edit nih
xkan ada rummah camtu
:-)

Keputusan Jom Main Teka - Teki

rafiq said...

peh bestnya ada rumah camnni..mncabar hidup..

vampire's lovex said...

menggayat kan !! tobat aku x datang beraya kalau mcm ni la gaya rumah kau abu..hahaha

adwafarahin said...

nmpk cm fake je..ermm tp mmg nmpk bahaya pon -___-"

nawal addina said...

ngee -.-

mati tak berkubur nanti

kiera'sakura said...

x suka.... wat rumah atas tanah la lagi selamat.. duit x membazir, nyawa x dihujung tanduk... =)

Mekz's! said...

SAYA!! Saya brani! hek :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk.org/ping

Copyright (c) Guitar Burok Since Januari 2011 by Abu Huzaifah