Sunday, June 19, 2011

Nostalgia Zaman Muda : Selamat Hari Bapa

Dahulu

Sekarang


bapa ku kacak, lagi hensem... Selamat Hari Bapa, pengorbanan mu amat di hargai, sebagai seorang bapa...
walaupun dahulu ada marah2, dan rotan merotan... hikhik... tapi niat mu hanya lah untuk mengajar dan mendidik anak2 mu supaya menjadi orang yang berguna... terima kasih papa.. :)

15 comments:

adwafarahin said...

slmt hr raya pkcik! eh slah slmt hr bapa pkcik

hehe hensem lg tuh! kachak! :)

Zulfikar Hazri said...

zaman dulu da ade pict perspektif ikut belakang rumput kan... hehe samat hari bapa ckp sama papa kau.

Bluewendy said...

kui3.. selamat hari bapa =)otai

♥ Elin ♥ said...

waahhh mmg klasik ah page nnih...

Fyqa said...

ensem la pkcik time muda. hihi

slmat hari bapa ;)

nurAMALLINA said...

Selamat Hari Bapa :D

k e y r i said...

woah... banyak berbezaan gambar ngn sekarang. haha :)

nawal addina said...

memori lane ;)

selamat hari bapa , hargailah ia selagi masih ada :)

Mehmed - said...

selamat hari abah..kau bertuah sebab ada bapa lagi,aku takde..weh mari hargai jasa bapa..heheh!

sergeant keroro said...

dulu rockers, sekarang pak surau.

haha XD

selamat hari bapa :)

chemay said...

handsomeee papa awak..
wish happy father's day kat dia eh?
:)

tia @ Ini Kisah Tia said...

yeaa , kasik hadiah apa kat bapa ?

Ini Bukan Hal Remeh Wahai Wanita

Efa said...

Wa!! hehe.. abah saya pun ada gamabr muda2 kat rumput macam tu ngan rambut pesen tu gak..hehehe

Shamsuddin Amin said...

wah wah...
selamat hari ayah...^^

alif haris said...

uwahh klasik betul bro gmbo dulu tu ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk.org/ping

Copyright (c) Guitar Burok Since Januari 2011 by Abu Huzaifah