Wednesday, December 7, 2011

Touch Screen

notaKAKI : Realiti ... semenjak ada henset "touch screen" ni... membuatkan seseorang terbiasa bila memakainya... sehinggakan Nokia C3 pun dia nak "touch screen".... apa ke bengap benornye macam tu .... agak2 lah kalau nak perli pon... kehkeh....

KOLEKSI KARTUN

27 comments:

vampire's lovex said...

hahahaha ! kemain canggih smpai semua nak touch... ko ke abu? haha

vampire's lovex said...

yes 1st... haha

aQimie Ceplos said...

hahaha!
ok yg ni lawak ^^

Lea Isnawi said...

hahaha. bile na tukar enset tocuh screen ni?
hihi

En. Kronik said...

betui3.. guwa ter'pernah perli membe guwa... hahaha

Nur Syazana Mohammed Sani said...

HAHA . tak mampu pakai touch screen =='

http://syazanasani.com

Rtp Farra Arisha said...

emm, macam mana sampai boleh tertukar..:'(

adwafarahin said...

hahaha zaman da berubah bro!

aiEz said...

hahaha,baik punya perli...hehe

alif ismail said...

betol3...alif pun penah terkena camneh..hahahah!!!!!!!!

inilah realiti dunia zaman sekarang!

c'axoera said...

hahahahahah perubahan zaman kan, later tak tahu apa plak tah2 jawap call dengan tiup ajer kot heheheh


http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/www-11-wild-captured.html

Terbang Bersamaku said...

zaman dah semakin canggih lah kata kn..kat opis bleh katakn smua dah pkai hp touch screen, sy jer yg guna hp biasa lgi..huhuhu..

3no gr33ny said...

logik ni!

say to easy=) said...

haha.betul.adik bongsu sy aritu main fon c3 ala2 touch screen.haha

aenmatderis said...

haha.
gelak kuat-kuat.

chemay said...

chemay pakai fon touch screen gak.
tp yang murah je laaa.
hehe
:P

Tasha said...

mmg xde la,touch screen machine kat lab adelah..hehe

blog-tips-kurus said...

< suka sentuh skrin tu. best lagi picit manual.. :)

Fyqa said...

kahkah

ksiann kwn tuh. cam kena perli jek. ahakss

Aujinz said...

dia perli tak hingat tue bro.. keh keh keh.. :D

YOUsoF said...

OK aku tak ada henfon skrin sesentuh dan aku ok.. ;D

Bluewendy said...

hahahaa..sabor jek la..=)

fndrocka said...

kahkahkah..this is good!

♛ NazirahMoktar ♛ said...

hahahah..lawak2..teringin gak pkai touch screen,tpi tunggu ada keje nnti.lgipon entah la,tgn ni jenis dah biasa tekan kuat2..kalo takat sentuh2 ni,mcm xbest je =.,=

sergeant keroro said...

haha, sama cam member aku?

logorithm said...

Hahaha... nice cartoon... :-)


Terbaru dari Logokoko:

[10PG] Kenapa b*bi yang menjadi mangsa?

[U] Promosi Hebat! Jimat RM0.00!

[18SX] Telurnya mana?

kiera'sakura said...

terasa tau... ai pun c3... hihihihi :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk.org/ping

Copyright (c) Guitar Burok Since Januari 2011 by Abu Huzaifah