Monday, December 12, 2011

Bengang


P/S : bengang tak?? kehkeh.. lepas ni aku akan lebih berhati2 ketika masak nasi... supaya tak lupa untuk tekan suis... =..="

Koleksi Kartun Di sini

25 comments:

adwafarahin said...

ok sama jer mcm adwa..agak bengang bila tgk2 beras masih menjadi beras
-___-"

Fyqa said...

huhu. kan dh kena. msti tga lapa gila kan. alih2 xon. haihh



bengang o

Lea Isnawi said...

rajinnya abu masak nasi

auwww...

Bluewendy said...

mau kebuluran cam nih..=.='

aiEz said...

hahaha,lawak lah abu..jenuh kalau hari2 macam ni...jangan lupa lagi k,hehe...;p

yaya chef kecik said...

pernah gak kena dekat yaya...time nak makan tgk2 periuk tak tekan suis serious sedihhhh..3 kali jdi mcm tu (faktor usia kot hahahaha)

pha is said...

pergh.. serius sadis... hahaha

blog-tips-kurus said...

masak nasi guna dapur gas, kompem tidak akan lupa..

3no gr33ny said...

hamba juga pernah alami ni..huhu..sadis!

cimOt said...

damn!!
aku pon penah..time sahur nak puase lg tu..

Aujinz said...

ini kalau kena time kebulur giler, memang boleh jadik incredible hulk.. keh keh keh..

Haris Khairuddin said...

lg bengang kalau tgh siapkn makanan utk jamuan..pastu bila tetamu da dtg, bru perasan nasi x masak lg. watder....

sergeant keroro said...

haha, memang sengal. aku pon pernah

Anyyss Shuhaimi said...

pernah la jugak wat camni.haha!

BeaN MorENo said...

haha memang aksi terbaek di dapur

HujanMenjerit said...

muka nak bahagia gila time nak bukak periuk nasi tu.. AHAHAHAHAHA. kesiann~

pernah jadi time nak berbuka puasa
-_-". housemate lupa tekan suis. Semua makan kuih je sambil tunggu nasi masak.

Azham Vosovic said...

bengang gak!

perut dah lapar hehehehe

fndrocka said...

aku jadi time nsk cas henfon je

fndrocka said...

aku jd masa nak cas henfon je

YOUsoF said...

Kejadian yang indah! Pulak tu atas meja makan tak ada seketul makanan pun untuk dibuat alas perut.. ;D

kiera'sakura said...

hahahahaha.. mama kira slalu jd cm nie :p

alif ismail said...

alif pun penah jadi camni dulu!!! mmg bengang...dah la tengah2 lapo kan,...sabo je lah.huhu

TK said...

TK pun pernah jadi cam ni gak... huhu~ sengal betul!

icecool92 said...

macam pernah nampak picture hitam putih tu dalam 9gag..hehe..

Mekz's! said...

lol! sme la sme!! akan lbih berhati hati +.+

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk.org/ping

Copyright (c) Guitar Burok Since Januari 2011 by Abu Huzaifah