Sunday, February 12, 2012

Awekku Gangster : ada facebook fanpage


Salam semua blogger, stalker dan sesiapa sahaja, siapa tahu cerita awekku gangster ni??  alaaa... cite kartun yang tak berjari tu... kehkeh...boleh tgk kartun tak seberapa kat sini Koleksi Kartun..... takde kena mengena dgn bini2 ku gangster tau....motif adalah untuk menarik beberapa banyak "like" dalam page ini.. oleh itu, anda dijemput untuk memeriahkan lagi fanpage awekku gangster ni... :) ni link dia www.facebook.com/awekkugangster, atau boleh klik pada gambar... shared kan pada kawan2.... terima kasih :)

8 comments:

biela bell said...

owkayyy..tapi yg real punyer pun tak khatam lagi..kui3

chemay said...

chemay orang 1st like lepas abu.
cool kan?
:P

nanad said...

nice ^_^

Aujinz said...

oretttt.. nanti LIKE.. XD

hassy chan said...

wah ad fan page hehe

aLyA_syGS said...

like like :)

Jokeonsalo said...

Assalamualaikum, empunya Blogger.
Jokeonsalo dengan sukacitanya menjemput kamu untuk menyertai "Kempen anti Valentine's Day" bersama jokeojeonsalo.blogspot.com

Diharap agar kamu berkesudian untuk menyertai kempen ini. Berminat?

Mari lihat cara-cara untuk menyertai kempen di http://jokeojeonsalo.blogspot.com/2012/02/kempen-anti-valentines-day.html

TERIMA KASIH :)

NAL said...

HAHA..ok2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk.org/ping

Copyright (c) Guitar Burok Since Januari 2011 by Abu Huzaifah