Tuesday, May 3, 2011

Apabila Perempuan Fikir Dia HOT


Sesungguhnya menghina orang adalah sesuatu yang keji, jangan bangga diri dan ego dengan anugerah kecantikan yang di berikan kepada kamu. Jangan bajet hot.
Anda cantik, tapi tidak bermakna anda cantik dari dalaman. Setiap manusia ada kelebihan dan ada kelemahan nya.

Jika seseorang menyukai anda, tetapi anda tidak menyukainya, tidak perlu lah menghina atau merendah-rendah kan diri dia kerana itu boleh menjatuhkan maruahnya sebagai seorang lelaki yang baik. Bercakaplah seperti orang yang bertamadun dan beragama. Melainkan seorang lelaki yang buruk perangainya.

Hukum alam kita tidak boleh ubah, memang lelaki akan suka perempuan, kalau ubah hukum alam, maka terjadi lah cinta songsang, gay lesbian dan sebagainya.

P/S : Tidak semua perempuan perangai macam ni. Siapa makan cili dia lah terasa pedasnya... ^_^

26 comments:

cira nd said...

hehe saya tak begitu kot... :P

nelly said...

bukan2 ..hehe

RaraTan said...

oh, kesian dengan pempuan bajet hot tu. isk3 ~

Abu Huzaifah said...

cira & nelly : awk semua bukan lah... hehe

Abu Huzaifah said...

RaraTan : kenapa kesian pulak?? huhu

nur athirah said...

:) snggh klasik ! sy suka gaya awk

hantu said...

adesh..luka ati lau dpt ayat tu...huhu

shekyn said...

nie kategori pom bajet hot.x hot pown..memalukan jew..huhuhuh..

Shamsuddin Amin said...

doa org teraniaya biase dimakbulkan...
so sape yg kene kes camni
cepat2 la doa semoga minah tu insaf n sedar diri...^^

Abu Huzaifah said...

nur athirah : suke gaya awk jugak.. :)

Abu Huzaifah said...

hantu : haha..mmng terluka kot..

shekyn : gmbar 2 mmng tak hot.. sbb doodle aje... hikhik

Shamsuddin Amin : btul 2... hehe

ABU said...

setuju!!

Shairazi Saidin said...

Aku pun pernah buat prangai mcm ni. Hina perempuan yg suka kt aku. Tp aku dh insaf. Setlh mendapat hidayah. HEHE. Setuju dgn ko!

24:7 | Muak aku dengar penghinaan blogger Malaysia.

Nasib Lelaki | Wanita yang tidak layak dijadikan isteri.

Shamsuddin Amin said...

singgah sekejap balas komen anda;

*x pasti la tu my osama ke bukan... tapi ramai la yg kata tu bukan myt dia...

ak intebiu keje dlm kitchen je... sesuai ngan kos ak...
ntah la, dorg tu mmg lurus kot, cuz ni 1st time ak g intebiu... huhu

Abu Huzaifah said...

ABU dan Shairazi Saidin : trima kasih bro...

Sham said...

salam kenal...

aku cukup hangin kalau jumpa pompuan gitu...!

Zulfikar Hazri said...

ishkkk jahat betul pompuan yg kutuk tu...kalau aku kat tempat yg kene kutuk..aku mesti bagi tazkirah agama depan muka...

hasmila said...

betul betul . jangan terlalu ego .

misz molecule said...

what goes around comes around aite??

lau kite xleh trime ssorang after dia confess feeling dye kat kite..


jgn herdik, mainkan or pergunakan dye..


tp luahkan & btaw prkra sbnar..

tu lbih elok kan??
think others' feeling too

Abu Huzaifah said...

misz molecule : orait.. :) thnkz bg pendapat..

af sembilan said...

kalo aku...ngn org cmni..aku ckp.. "ko kan bohsia gak...hihi"

Abu Huzaifah said...

af sembilan : oke jugak pndapat kau ni..haha

alif haris said...

sempoi nasihatnya tapi sape yg mkn cili memang terasa pedasnya .. btw aku suka lukisan tu .. hhehe

Abu Huzaifah said...

alif haris : hikhik.. thnkz bro.. :)

vampire's lovex said...

pehhh kemain lagi laser minah tu..hahaha


aku plak,lelaki yg salu bajet aku nak ngorat dia..haihhh x paham aku manusia skg..pelik2 ohhh

Mekz's! said...

haisy kesian minah tu...die xtau kuut die xhot ape kate bgtau die kate die xhot sebenarnye...hahahahahaaha....!!! lawak lawak!! (*o*) hoho

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk.org/ping

Copyright (c) Guitar Burok Since Januari 2011 by Abu Huzaifah