Wednesday, April 20, 2011

Tension !!! Dugaan Semasa Lambat Pergi Kerja

Bangun pun lambat, hendak pergi kerja, bangun tidur dalam keadaan terkejut, dah confirm2 kelam kabut, mandi pun 3 ceduk je (mandi kerbau)<--- bukan aku... Bila dah lambat, masing-masing pun dah tentu nak cepat kan, pandu pun laju, tetapi malangnya nasib, hendak cepat, tapi ada yang menghalang.. haha .. arrrgghh!! tensionnya.. mesti pernah berlaku dikalangan korang. Mari kita hayati :)

Perkara yang berlaku semasa dalam perjalanan hendak ke tempat kerja. TEKANAN!!!

Mata aku buat senaman pagi dengan mengira nombor tu

Agak-agak bila boleh sampai kalau lampu trafik banyak macam ni?.

Jalan sesak, inilah yang berlaku kalau ramai yang lambat.. aduhh!!

Langsi betul lembu ni, bawa geng lintas jalan, time orang nak cepat, time tu jugak dia nak melintas, haiiihh!! orang nak cepat ni

akibat nak cepat sangat, aku dah melebihi had laju, maka..dapatlah surat cinta.

hampir sampai, terasa kereta berjoget, tidak disangka tayar pula pancit, nak kena tukar tayar "spare". Satu senaman pagi juga.

arrgghh!!! ohh tidak, tensionnya...!!!

P/S : akhirnya aku sampai ke tempat kerja dengan selamat, setelah pelbagai dugaan dan halangan yang aku tempuhi, tetapi malang aku tidak habis di situ. akibat lambat, aku kena marah dengan bos.. TAMAT

1 comment:

ghostwriter said...

0oo...x sanggup nk hadapi jln yg dihimpit kereta dan motor manusia lain..nsb g keje jln kaki...ekekekkee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk.org/ping

Copyright (c) Guitar Burok Since Januari 2011 by Abu Huzaifah