Monday, January 2, 2012

Zaman aku buat "assignment"


P/S :  takde laptop, ak pkai pc tahap lembab je, save pun dalam disket... erkk!! =.="... untung ler budak2 sekarang... kehkeh

KOLEKSI KARTUN

16 comments:

aiEz said...

hehe,dugaan tu abu..tapi budak2 sekarang ni betul2 sangat beruntung...^^

nini said...

untung la sangat....makanya pendrive penuh dengan virus...pastu doc tak leh bukak....uwaaaaaaaaa

bact. said...

kamon la
sekarang dah 2012 la
budak2 skrg tak sempat merasa semua neh

alepridz said...

me gusta...


yang fuuuu nya tu time wat asemen la nak berlaku... time tgh on9 (myspace/chatting MIRC/kampungchat/maen solitare) takda pulak nak berlaku...

p/s: aku rasa lengkap semua hiburan berkomputer pada zaman2 itu...

zulfikar hazri said...

rasa mcm nak berhenti kejap jantung masa ni.. fuuuuuuuu

blog-tips-kurus said...

budak sekolah udah merasa pegang laptop sendiri. FOC pulak tuuuuuu...

kiera'sakura said...

mmg sakit hati yg teramat sgt... hahahaha

Rayyan Haries said...

hahahahha...aku rasa beruntung sgt skrang! ada autosave bagai!

wanabee said...

salam singgah ..
hahaha...nice...memang kelakar kalau diingatkan zaman save pakai disket :P

anamizu kaito said...

aah aku sokong ko abu.
aku dulu pon gitu.
bdk2 zmn skg ni untg gila.






luv,
cik ana

Cik Hujan said...

ngeh ngeh ngeh!! gila sadis. AHAHAHA.

Blogger said...

apa kata korang cuba web ping baru nie.. www.myblog.cixx6.com

Azham Vosovic said...

kecian...hehehehhe

Picoz Shupalula. said...

aku pun kekadang camtu. fuuuuuuuuuuuuuuu hahahahaha

Salina said...

hahaaa..lawak giler..mula2 muka comel jer, pastu buruk habis..kita zaman yg sama la kalo camtu..dh la disket leh simpan data sket jer..

Anonymous said...

seyes sakit aty sgt , dulu selalu kene cehh , grrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk.org/ping

Copyright (c) Guitar Burok Since Januari 2011 by Abu Huzaifah