Friday, January 27, 2012

Perkara yang tidak patut anda buat ketika "dating"

Korek Hidung

agak-agak lah pun nak korek hidung ketika dating, ini boleh menyebabkan ketidakselesaan pasangan anda bila berdamping dengan anda, elakkan perkara mcm ni...pengotor tau... kehkeh

Tengok Perempuan lain

memang kadang-kadang kita tidak perasan yang kita terpandang perempuan lain ketika dating =..=".. tetapi ia boleh mengundang padah kepada anda, jika pasangan anda nampak apa yang ada perhatikan...

Kentut

kalau kentut wangi takpe, ni memang stok peram berbulan, bunyi seciput, tapi bau perrgghhhh!!! nyaman...

Panjat Pokok

yang ini lagi lah... dah macam takde aktiviti lain nak buat, buang tabiat agaknye... mase dating jugak nak panjat pokok, mase keje taknak plak panjat pokok.... ada ke yang mcm ni?? kehkeh

Pandang ditempat sensitif

elakkan perkara macam ni, gangguan seksual tau... erkkk!!! 

Jalan laju sangat

haha...nak jalan sama2, makan angin, ... tapi janganlah jalan laju sangat sampai tinggalkan pasangan anda sebatu jauhnye, kesian tau... kehkeh

notaKAKI : ingatlah pada orang yang tersayang... =..=" Abu Huzaifah prihatin jugak.. errr

29 comments:

Dura Vanilla said...

hahaha bf slalu ilang sbb jalan laju sgt... engt an ckap ngn dy.. alih2 rupe nyer dy tertinggal... kihkihkih

chemay said...

panjat pokok tak boleh ke abu?
alaaaa
:(

Gadis mutiara_Solehah said...

Hehe,habislah korang kalo ciri2 ni ada ada at bf korang=p

Abdul Mujib Arbain said...

biasa wat cmni gf wa ok je

vampire's lovex said...

hahahaha daebak !!!!



bagus2 tgk katon ko ni abu,boleh mimpi sambil senyum haha...lawak...


part tgk pmpuan lain tu memang wajib di tggalkan kalau xnak mati awal..bhahahaa

alif ismail said...

salam...lamanya tak menyinggah sini..
maklumlah bz je memanjang...

bila dah time tak bz, line tenet lak wat hal..huhuhu...

salam ziarah!!

Lea Isnawi said...

nak tunjuk teror la tu panjat pokok

keh3

Nelly The Strange said...

panjat pokok memang tak bole bla .. hahahaha

anamizu kaito said...

yg last tuh KAKI die laju gile jalan!! hahahaha






luv,
cik ana

chiLleD...!! said...

motif pnjt pokok...hehe

Red said...

hahahaha. tang pandang tempat sensetive tu tak jadi masalah kalau aweknya pakai tutup lukup

jafrul said...

Hehe..yang 1st xpnah wat yg len2 pnah...si dia xkesah...xhpokrit..haha... ;)

Aujinz said...

kecuali yang panjat pokok, yang lain semua aku buat.. dulu.. koh koh koh

diana said...

kentut,korek idung..
aih..tu menjatuhkan saham sendiri je..
hehehhe

Si Pensel said...

hihihi...yg tgok pompuan laen tuh sbnrnya ssah nk kikis... alang2 da ktstu, kene tgok...rugi woo lpaskn mcmtuh je...hahahaa

Mekz's! said...

okkayyy semua macam xleh blahh tapii yg korek tahu idung tuuuuuu sgggtttt lahhhh aiyooooo!!! LOL!!

sergeant keroro said...

ehem ehem, haha XD

♥ Cik Zack's ♥ said...

erkkkkkk -.- kalau dpt bf mcm ni trus tggal aje. muahaha :D x snonoh :D

3no gr33ny said...

knp nk kena pnjt pokok msa dating plak?? huhu

3no gr33ny said...

knp nk kena pnjt pokok msa dating plak?? huhu

3no gr33ny said...

knp nk kena pnjt pokok msa dating plak?? huhu

adhiprimana.com Blog Dofollow said...

wkwkwkwkwkwkwk... jadi inget mantan Gue yang gue kentutin mulu

Anif Abdullah| AA said...

hahaha. xle blaa :)

GaRy™ said...

nombor3 tu awek aq slalu buat... x snonoh!! hahaha...

My Name is Mar said...

semua penah wat kecuali panjat pokok..
Ayat aku senang je kalau dia tak suka..
ADa AI kisaH? HahahaXD

Shuk_ArChie said...

Rasa teringin nak buat je yang panjat pokok tue.. hehehehe ;)

kiera'sakura said...

bab kentot tue klu x lepaskan nanti perot kembung... kihkihkih :p

aiEz said...

muka lepas kentut tu agak sengal lah abu,hahaha....

*tengok baju awek tu tak beragak betol,ketok jer kepala lelaju,huhu

farah hanim said...

yang pnjat pokok tu
cam taK de faedah je
hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk.org/ping

Copyright (c) Guitar Burok Since Januari 2011 by Abu Huzaifah