Thursday, September 22, 2011

Super Bongox

KOLEKSI KARTUN

P/S : kasihan, impiannya menghirup udara segar terganggu,.. =..="

24 comments:

blog-tips-kurus said...

keras betul kepala beliau. dah kena langgar pon boleh hidup lagi... ;)

♥ Elin ♥ said...

hahhahha super vonggookk...
kang dan kena langgar..nasip baik x mereng.

chiLleD...!! said...

haha..yang p duk tengah jalan kapal terbang tu apasal...ibarat duk tengah jalan raya lah..hehe

sergeant keroro said...

haha, sengal jek XD

Alya EsprĂ©zzo™ said...

hahhahahahahaha..nasib laaa tak terputus kepala dia kena langgar ngn kapal terbang! hahahaha..

alif haris said...

haha kesian superman tu :p

aiEz said...

senget,nak nyaman pun xagak2,hahahaha..

chemay said...

hebaddd.
dah kena langgar pon still hidup lagi.
hehe
:P

Anif Abdullah| AA said...

hahaha.. keras gila kepala superman tuhh :P

Panggil Aku Han said...

huhu...igtkn kene lastik td..mmg bengong kne lnggar dgn kpl trbng tu..hahah...

diana said...

makanya..
nak makan angin pun hati2 la...
hehhehe

Fara E's said...

kejamnye , haha

Paris Lipton said...

wowww

Rtp Farra Arisha said...

betul2 kasihan..dia tengah syiook2 day-dreaming, ada saja disturber ;)

EzayHadry said...

nasib ko tak lukis terkeluar bijik mata..muahaha

budakampung said...

lepasni kena pasang traffic light atas langit..kehkehkeh

adwafarahin said...

naya derr kene langgar ngan kapal terbang -___-

mmg kene de traffic light la pasni kat ats tuh haha :P

ABU said...

tula terbang lagi tinggi tinggi..

My Name is Mar said...

siot!!
hahahaha!

Bluewendy said...

hahahhaa...adooiii!!!!

iema... said...

hahahaha tak bleyh blahh..
mana Org nak pasan dia ada situu

kiera'sakura said...

kihkihkih bengong...

Aujinz said...

Lenkali terbang tinggi sikit..kih kih kih..

YOUsoF said...

Nasib baik dia super hero, kalau tak pasti dah berdarah kepala.. ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk.org/ping

Copyright (c) Guitar Burok Since Januari 2011 by Abu Huzaifah