Sunday, September 25, 2011

Suka Mengumpat?? Lupakan jelah niat tu


P/S : jangan disangka orang yang gemuk/cubby susah nak dapat jodoh, kerana jodoh pertemuan ditangan Tuhan, DIA yang menentukan. Oleh yang demikian, janganlah sesekali kita pandang rendah terhadap orang lain, dan jangan mengumpat perkara yang kita sendiri tidak pasti.. Abu Huzaifah sangat prihatin :)

KOLEKSI KARTUN

31 comments:

Alya EsprĂ©zzo™ said...

^_________^

Panggil Aku Han said...

betul tu betul..kurus ke gemuk ke..same je..die sape yg nk tentukn jodoh org lain hnya tuhan je yg layak tntukn jodoh...:)

Paris Lipton said...

jodoh itu rahsia Allah. :)

ain revival said...

cantik tu subjektif kan..kalau dah jodoh tu xkan kemana..

semoga d jauhkan dr perbuatan mngumpat :D

Lea Isnawi said...

errr..sy xde org ngorat pun...hihi

aiEz said...

lelaki itu sangat gentle,terus bagi bunga...huhu..=..=!

teh O beng said...

nice :)

haslinda said...

saye suke lelaki chubby. comel je, cam teddy bear... hehe :)

Rtp Farra Arisha said...

sangkaan mereka yg mengumpat itu semuanya salah :/
padahal first impression lelaki itu pada girl yg chubby :)

blog-tips-kurus said...

dengan penuh yakin si jejaka memberi bunga kepada si jejaki itu & they live happily ever after (lepas nikah..) :-)

diya said...

ntahla, kawan diya yg chubby && montel ada je sampai berapa kali bercinta. kalah diya. takde sape pun nak. haha.

Cik TeN10 said...

betul tu.. jodoh pertemuan ditangan tuhan.. :p

Eety Hashim said...

orang gemok die tak cukup gemok haha masa mula2 baca cam tercari2 mana yang gemok? :D

m0sHiE~ said...

gmuk ke pompuan tdung 2? kurus je i tengok. hehe.

budakampung said...

chubby comel apa??

sergeant keroro said...

comel dalam tu penting, hehe XD

chemay said...

eh ye kew?
baru tauu
hehe
:P

Bluewendy said...

btol3!! setiap manusia ade jodohnye sendiri.. jika tdk dpt bertemu di dunia, InsyaAllah akn bertemu di akhirat nanti..itu janji Allah pd kita.. =)

Anif Abdullah| AA said...

jangan rasa rendah diri :)

adwafarahin said...

setiap org de kekurangan n kelebihan masing2 :)

♥ Elin ♥ said...

hahhaha melopong minah seksi tuhh!..
tp mmg ramai kat dunia nih yg mcm tuh.

umUMRA said...

chubby itu chomel!

kiera'sakura said...

setiap hamba dh ditakdirkan takdir masing2..

alif ismail said...

moralnya:

setiap lelaki dambakan isteri yang solehah....

p/s: tak perlu nak cantik2 untuk goda lelaki...

Fara E's said...

suke !

diana said...

citer katun je kot..
hakikatnya ramai yang tak suka orang gemuk...
komen berdasarkan pengalaman..

semua orang tak sempurna..
ada gemuk ada kurus..
tapi kita dituntut untuk untuk mengubah dari tidak sempurna kepada sempurna..
kalau rasa diri gemuk bawak2 la diet,gemuk pun tak elok untuk kesihatan..:)

jngan kita salahkan takdir bila sesuatu yang buruk berlaku pada kita..
ingat,semua yang buruk dari kita bukan dari DIA..

chiLleD...!! said...

chubby ker tu?comel jerk..lg comel dr yang dua org tu..he

Efa said...

oh..saya la si chubby tu..=p (perasan 1 minit)

Aujinz said...

Kengkadang pelik ngan orang perempuan, chubby sikit pun depa kata gemuk..hehehe..

Blog Fatin Fadhillah said...

haihhh... mekasih lah sebab naikkan motivasi org2 chubby/gemuk ni (sebab sy pun kategori gadis begitu!). :)

Cik Bulat said...

okey ! haha. sangat bermakna mesej yang disampaikan >_<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk.org/ping

Copyright (c) Guitar Burok Since Januari 2011 by Abu Huzaifah