Thursday, October 13, 2011

Akibat Letak Gambar Dalam Facebook

sumber facebook. 
ramai jugak kan yg letak gambar bajet hot dalam facebook... seperti hebatnya dunia maya bagi manusia sekarang ni, tetapi realiti sangat berbeza dengan perwatakannya dalam facebook... mari kita ambil iktibar dengan perkara yang berlaku ini...

16 comments:

Rtp Farra Arisha said...

sihir menyihir menjadi suatu aktiviti seronok bagi seorang penyihir. kejamnya manusia yg bersikap sedemikian. =,=

aiEz said...

tu la yang jadi sekarang ni...macam2 dah abu..seriau pulak rasanya...=..=

♥ Elin ♥ said...

dah jd trend sihir nih!

anamizu said...

sebab tu gua tak
tempek 1 gambar pun
baik kt fesbuk / blog :P




luv,
cik ana

diana said...

tak de dah gambar kat fb...:)

nanad said...

macam-macam sekarang ni :/

Anif Abdullah| AA said...

kalau boleh jangan letak picture full dalam fb.. hm,sama-sama lah kita jadikan iktibar..

hafiz hafizol said...

betol tu... bahaya la .. better xyah la letak gambar2 nie... Ngan saye-saye skali rase taKott.. Ade ke laki kene santau nie?? hahahha

Terbang Bersamaku said...

baik private jer gamabr kat fb..dan jgn approve org yg tak di kenali..

FiM here! said...

sebab tu letak gambar samar2 dalam fb.

alif haris said...

haaa dah kabo doh .. jgn letak gambar kt fb ..

Miscellaneous Smiles said...

prnh terpikir akn pekera cmni..~~

kan..~~dah jadi

iszieylyanziy said...

macam hal dah dunia zaman sekarang...seb bek da deactivated..haha

blog-tips-kurus said...

dunia it makin berkembang tapi manusia makin ramai yang 'sakit'..

kiera'sakura said...

ske letak gmbr baby2... eh tkt jgak..huhu

Ain Zulaikha said...

huhuh jadi lagi takut nya letak gambar banyak2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk.org/ping

Copyright (c) Guitar Burok Since Januari 2011 by Abu Huzaifah