Monday, December 10, 2012

Le Lanun Ranggi Contest


Oleh kerana respect bakat yang ada pada si mamat ni... kehkeh... aku pun join contest nya...
tak mengharapkan hadiah atau apa2... just sokongan moral kepada beliau agar terus berblogging dengan identiti kartun tersendiri... tapi kalau menang... Alhamdulillah... haha...agak menarik untuk join... klik banner untuk tahu dengan lebih lanjut atau klik SINI


P/S : walaupun dia memenuhi ruang... dia tetap kekasih anda... kehkeh

21 comments:

Zakaria's daughter said...

haha, terasaaa jugak do. memenuhi ruang.kbaii ;p

chemay said...

makwe gemuk tak comeyyyy
>.<

nazha anua said...

haha..tolonglah bagi si gitar buruk ni nombor 2 lepas aku encek aujinz:D haha

apa fasal aku rasa macam sangap mug je ni:D

Aujinz said...

hahahha... aku suka awek yang memenuhi ruang.. koh koh koh...


Terima kasih Abu sebab sudi join.. nanti aku update list.. XD

Ash Give said...

semoga menang..
big is beautiful :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

hehehe,.... nk pakaian baru juga.

eL.mh said...

nasib baik lerr diri seniri tak gila shopping
wahahahaha ~

good luck!!

Ezy Chiaki said...

gud luck!
hehe

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

alamak tersa.. gud luck:)

Nieyxzha Hassan said...

Haha...ayat cover perli ^^

deno said...

good luck! deno dtg dari segmen yang sama :) jemput baca dialog dari deno ya.... ^^

http://dayangdeno.blogspot.com/2012/12/le-lanun-ranggi-contest.html

obat kanker hati said...

Berbagi Kata Kata Motivasi
Jangan Pernah Menghitung Kerugian Karena Akan Membuat Kita Malas Untuk Membangun Kembali Usaha Yang Rugi Tersebut. Kerugian Cukup Sebagai Bahan Instropeksi Diri Agar Kita Tidak Jatuh Pada Lubang Yang Sama.moga bermanfaat salam kenal.

mselim3 said...

datang dari segmen yang sama, ada mesej nie kena faham betul2 nie,,,hehe

saya datang dari segmen yang sama, jgn lupa komen saya dah follow sini.

http://mselim3.blogspot.com/2012/12/le-lanun-contest.html

aswadz said...

hehehe... kurus je awek tuh.

!eNa PnG said...

hehe comel dialog tue..

wahida idris said...

penuh maknaaa. hahaha.

outbound malang said...

kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT. Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

Terimakasih informasi nya gan, sangat bermanfaat :)
nice post :)
ditunggu kunjungan baliknya yaah ,

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Bukanlah suatu kesalahan ketika kamu mencoba dan kemudian gagal. Satu-satunya kesalahan adalah ketika kamu tidak berani mencoba
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ..

Ain Dzaya said...

pakwe yang memenuhi ruang sangat awrrr...

Ain Dzaya said...

pakwe yang memenuhi ruang sangat awrrr...

Ain Dzaya said...

pakwe yang memenuhi ruang sangat awrrr...

anamizu kaito said...

mohon carikan guwa Pakwe hensem sorang. kehkehkeh










lama tak ke sini oit !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk.org/ping

Copyright (c) Guitar Burok Since Januari 2011 by Abu Huzaifah