Friday, March 9, 2012

PM Umum Naik Gaji, tapi.....


pm umum naik gaji, tapi....



notahatiku : nak wat mcm ne... aku keje syarikat swasta je :'( ... bos... nak naik gaji boleh..tambah ngn bonus skali.... errrr...

26 comments:

chemay said...

ololo.
takpe2.
gaji sikit pon janji halal kann.
:)

nanieybarnieylurviey said...

same here..

Btw harap services pekerja G ni tip top la.. Jgn harap gaji je naik tp kualiti keje tang tu jugak.. sakit hati dealing with G peeps ni.. Mengulor je kejenyer..

NUR AYNIE said...

hihihihi...cian nyeeee

Anonymous said...

cik nanieybarnieylurviey

ayat tu jaga sikit yea...

Anonymous said...

cik nanieybarnieylurviey

anda tahu ke apa masalah dlm g sector?

not all g workers is bad.. sama je dengan private... kita semua manusia... tidak takkan pekerja KFC belasah org kan?

layan beribu org sehari... kelengkapan x cukup... suhu panas dalam panas hati lagi panas

man yusoef said...

ada Anon butthurt..haha...untungla dah keje dapat gaji, ni bila ntah aku nak habis bljr..grr

najihah sahami said...

hmpeh je ayat cik naniey tu. adoi..tak semua camtulah...huhu..

abu!!sabar ea..jap g p kasi bos baca blog ni. konpem boss bagi bonus setaun gaji. haha

Kalamhati said...

huhu takpe2..nnt bos naikkan gaji tu..

nazha anua said...

Wah..gaji gua naik la kalau macam tu..hehhehheh..no worry Abu, nanti aku belanja ketiow kerang ya..haha

Aujinz said...

aku rasa kita sama.. la nie, pikir nak naik gaji pun aku dah malas.. koh koh koh

Tasha said...

xpe,allah yg tentukan rezeki kite...

:)

Cik Hujan said...

kat bilik guru aritu..guru2 semua kemain happy gaji naik. sy duduk tepi, buat muka dunno sebab impossible guru ganti nak dapat gaji lebih T-T

Lea Isnawi said...

takpela..janji ade keje kannn

kiera'sakura said...

insyaAllah kalau ada rezeki msti Allah makbulkn permintaan abu tue :)

blog-tips-kurus said...

'besar periuk besarlah keraknya..'

Miss & Mr. W said...

untunglah..

Fara E's said...

ahh , sebaknya T.T

alif haris said...

haha takpa.. syrikat swasta gaji lagi tinggi kan..

ABU said...

Ada anon la komen berbunga haha..
Aku kerja GLC sama mcm swasta la, kasihan betol kat kita kan huhu sodih gaji tak kemana.. Tapi syukur la.. Adaa..

aiEz said...

huhu..sama ler abu...masa pm buat pengumuman dulu ak kat ofis gov..dorang siap suh ak diam sebab nak dengar apa pm cakap...gembira ya amat masa tu...ak kelat jer la sebab kejer swasta jer..huhu...

Alex Irfani said...

kunjungan hangat.. kunjung balik ya. jangan lupa follow nya.. :D

si kiut lavender said...

hehe..naseb2.,..xpalah..asalkan halal..:P

Shuk_ArChie said...

Hehehe. nasib badan. sabar je la.. mana tau tak lama g bos tetiba terbuka pintu hati nak bermurah hati.. hahahaha

Terbang Bersamaku said...

~sy kerja gov, dlm bahagian kewangan boleh katakan stiap hari balik lmbat nk sipkan kerja, kadang2 weekend pun kerja jugak..huhu..#jadi tak smua pekerja gov suka mengular..

_takpe abu rezeki ada dmana2..sy doakn rezeki awk akn bertambah murah..ye..jgn risau..(^___^)

Jai Montana said...

heheh..nice kartun..dalam maksud... ;-)

Iena Eliena said...

salam..
singgah follow sini :)
jom follow cik iena jugak(^_~)
www.ienaeliena.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk.org/ping

Copyright (c) Guitar Burok Since Januari 2011 by Abu Huzaifah